Hares in Hiding – Närbild - Ulricehamns Tapetfabrik

Tapet: Hares in Hiding
Design: Emma von Brömssen
Varumärke: Långelid/von Brömssen
Färgmästare: Thomas Johansson
Mästertryckare: Håkan Andersson

Ett handmålat original vi föll pladask för

Hares in hiding är ett sådant där mönster som man känner för direkt. När vi såg Emmas handmålade original till  Hares in Hiding första gången visste vi att vi var tvungna att göra detta. En självklar klassiker redan där och då. Så vackert tecknad där de mystiska hararna gömmer sig bland de böljande bladen. Ett mönster att bli förälskad i.

Organiska motiv är det vi förknippar Emma von Brömssen med allra mest och hon står bakom flera vackra tapetklassiker som klär väggarna runt om i världen. Emmas formspråk är på många sätt unikt och hennes Emma-blå får vi inte nog av.

 

 

Emmas handmålade original. Kärlek vid första ögonkastet.
Hares in Hiding vid första provtrycket. Foto Emma von Brömssen,

Årets Tapet enligt Plaza Interiör

I september 2019 utsåg Plaza Interiör Hares in Hiding till Årets Tapet med motiveringen:

Emma von Brömssens unika sätt att väva in både flora och fauna i mönster som samtidigt som de känns nyskapande lika lätt skulle kunna misstas för älskade klassiker från svunna tider har gett henne en tydlig plats i mönstersverige.

Plaza Interiör utsåg Hares in Hiding till Årets Tapet.
Emma von Brömssen med sin tapet.

Hitta din favorit

Tapeten finns i fem olika färgställningar – dusty pink, dark denim blue, washed denim blue, aloe och taupe. Alla lika fina men med olika karaktär. Det spännande med Hares in Hiding är att den gör sig i så många olika miljöer och att den bara blir vackrare och vackrare med tiden.

Vi har fått se fantastiska hem och interiörer med harar på väggen. Hemma hos designern själv sitter både den
djupt blå och den gröna. I mjölnarens bostad hos Villa Strömsfors pryder den ett sovrum man gärna vill lägga sig tillrätta i. Och drömmarnas barnrum hos Anna Kubel med de gröna hararna på väggen.

Emmas harar har verkligen välkomnats in i hem och miljöer över hela världen. Och vi är såklart en mycket stolt producent.

Hares in Hiding Aloe
Hares in Hiding Taupe

Är du nyfiken på Hares in Hiding – beställ hem ett prov direkt hem i brevlådan eller besök din närmaste återförsäljare. Tapeter ska upplevas!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, inspiration och uppdateringar från oss